Höstlov

Äntligen är det höstlov! Jag har en del skolarbeten att göra och ett prov att läsa på, så det passar bra med en ledig vecka.
Mitt höstlov började med en ganska oplanerad roadtrip till Tammerfors med Mathias. Vi for klockan 8 på lördag morgon och var framme kl 11 på October Swap meet vid Teivos travbana. Då vi hade kollat igenom marknaden, så for vi på lunch/middag till Classic American Diner. Efter maten fick vi för oss att åka till Ideapark, bara för att ingen av oss hade varit där förr. Jag skulle inte köpa något, men, men.. Jag kom hem med en 4:e läderjacka. Samma sak i Ikea, jag skulle dit för att jag aldrig tidigare varit där, inte för att köpa något, men hem kom jag med några småsaker, en spegel och en massa nya inredningsideér.
 
Classic American Diner i Tammerfors

En sjuk katt & Museibesiktning

Min lilla Pax har en kronisk kattflunsa, och nu har den slått ut igen. På tisdag kväll hade hon 40 graders feber (katter ska ha max 39.2 vanlig kroppstemperatur). Gav henne värkmedicin och på onsdag morgon åkte vi till veterinärn för att få antibiotika och mera värkmedicin. Jag lämnade hemma med henne igår, hon var inte alls bra i skick då. Nu har hon varit inne i två dygn och har inte ens förstört huset, det tyder på att allt inte är bra :(. Just nu sover hon i min famn och hostar nu som då. 
 
Min andra kärlek, bilen, blev museibesiktad med super betyg i måndags. Jag tänker inte sätta upp en till bild på bilen, för den ser ut precis som den gjorde på förra bilderna :D
 
 

Nora's

Rockabilly - You either love it, or you're wrong

RSS 2.0