31.7

Dethär inlägget måste jag börja med ordet satan. Hahaha :D Nej men usch vilken avgång vi hade! Två personer för lite i jobbet och det resulterade att jag var tvungen att checka närmare 70 bilar på 1½ timme själv. Men bra gick det nog. Dessutom är rekordet för RG Line 95 bilar på 1½ timme. Det rekordet har min moster fortfarande :)
Idag ska jag spendera bokstavligt hela dagen i jobbet. Jag slutar först 21:30. Måste säga att money, money, money ;)

Mustang Meeting

Blev inte en tråkig dag här hemma idag som tur. Jag slapp nämligen till Kauhajoki på Mustang Meeting med Pappa & gudfar! Vi for förståss med hans underbara Mustang. Det var som "en dag i himlen" för jag, jag ÄLSKAR Mustanger och har alltid vilat ha en. Det var helt underbart att se så många på samma gång.
De hade också en liten rolig slalomtävling, banan var liten och inte passlig för alla bilar, men bara för skojs skull hade dom tävlingen. Det var mest samma bilar som körde om och om igen för att bättra på sin tid.

6

God morgon!
Känns lite sådär då man far iväg till jobbet klockan 6 på en lördagsmorgon och man ser kompisar som är påväg hem från fester och som är inne på fejjan och inte ha gått och sova ännu, hehe.
Ännu tre dagar kvar av jobbet förän jag har ledigt. Sedan bär det av till Stockholm!
Jag har funderat starkt på att ha en frågestund för engångsskull, men jaa.. Kanske på hösten sedan då jag själv & alla andra har mer tid & lust att sitta framför datorn.

Nora's

Rockabilly - You either love it, or you're wrong

RSS 2.0