En hel helg !

Helt underbart skönt att vara ledig en hel helg!
På fredag satt vi en stund på nicke & marres terass, annat gjorde vi inte. Lördagen var otroligt varm.. Jag gjorde inte speciellt mycket, lagade mat och solade. Mathias däremot hittade på att börja gräva fram stenar i 30 graders värma, ja härregud.. :D På kvällen åkte vi till Fagerö för att se Rolandz, de spelade i ungefär 1½ timme, och efter det hann vi också vara och skrämma livet ur fjortisar på fjortisdisco, haha :D vi var hemma halv4 och jag fick sova så mycket som 2 timmar :)
Söndagen var bara rent utsakt skit. Datorn gav upp och Volvon börja piss olja mera än förr.. Så för att lätta på depressionen så for vi ti stan å köp en liten simbassäng, hihi ^^ Så resten av kvällen gick till att fylla bassängen..
Ikväll efter jobbet ska jag hämta volvon från vörå och föra den till malax på lite skruvas...
 

Länge sedan sist

Heluu, har glömt bloggen helt totalt om jag ska vara ärlig.. Mathias påminde mej igår kväll om att det var en stund sedan jag bloggade, så nu måste jag väl skriva något då ;)
 
Ja, var ska vi börja..
Baloo var i vörå förra veckan, som jag skrev. Tvättade honom 3 gånger inom 24 timmar pga att Baloo är en gris som älskar pissdiken.. Nästa dag då vi kom till Vörå tog det 10min för mej att få Baloo ut ur bilen, för han trodde antagligen att jag skulle tvätta honom igen..
På lördag (som btw var min enda lediga dag på 3 veckor) for vi till Björneborg på Pori Jazz. Först var vi hos Mathias arbetskollegas "villa", och sedan for vi till område. Och då började det förståss regna :) Vi var på området kanske max 30min och så tog vi taxi in till stan och satt på en uteservering resten av den regninga kvällen. Halv 12 började vi fara tillbaka mot Vasa, med TAXI. Och på söndag var det jobb igen, wihoo! :)
 
Måndag: jobb, Tisdag: Jobb, Onsdag: jobb + Lennu, Torsdag: Jobb + Lennu, Fredag: Jobb, Lördag: LEDIGT <3 Söndag: LEDIGT <3 Så, nu vet ni vad jag ska göra den kommande veckan :)
 
Avslutar med en bild från Power, kopierade den från hemsidan http://bigmeet.com/nyheter/
 
Arne

Kusin & tattoo & Baloo

Helou,
Igår var jag och hälsade på hos min moster och såg min nya kusin för första gången. Hon va så otroligt söt  <3
Idag på matpausen hann jag äntligen fixa tattoo tid. Kommer först sent på hösten, men det är värt att vänta. I Vasa finns prick två bra tatueringsstudion, ena är Twilight var jag har lagat mina tatueringar, och Antti Vaaranmaa mittemot simhallen. De har alltid superlånga köer, men om man vill ha en bra tatuering så får man vänta.
Nu ska jag hämta min råddboll Baloo från fammos och ta honom till vörå han ska vara där två nätter, hur ska jag orka med honom.. :D
 
Han e överenergisk, men otroligt smart (fast man kanske alltid inte märker det).. Han får inte ligga på soffan, så han gör som alla andra; sitter..

Nora's

Rockabilly - You either love it, or you're wrong

RSS 2.0