Hemavan!

Heluu!
Idag har jag städat stallet på praktik, varit ut och gått me Lennu och hjälpt till att linlöpa ett föl. Imorgon vet jag endast att jag ska rida på lektion på kvällen. Annors så har jag packat ikväll, för på lördag bär det av till Hemavan!! Så imorgon efter praktiken ska jag hem till smedsby och packa färdigt. Min resa på lördag börjar med 4½ timme jobb på båten. Nåjaa, inte alla som tjänar då man reser!  ;)
 
Förra året i hemavan :)

sjuuuk

Hejjsvejj,
Idag var min första praktikdag. Förde ut hästarna&städade stallet och sedan for jag till läkaren. Allt var okej, bara att crp var 32 (ska va under 10). Så imorgon ska jag ta blodprov på nytt å se åt vilket håll crp rör sig. Passligt att bli sjuk såhär före sportlovet, igen! Nåja, for och jobbade ikväll iallafall å sedan vill ja ha ben&jerrys men ja hinner int ti butiken, blä...

SNÅRAA

Nora Mattsson tittar på TV med personerna snårapaer, burana, febertermometer och vattenflaska. De va allt jag hade att säga idag. Glömde bort att ladda upp bilder från en ridlektion förra veckan så nu kommer dem bilderna.
 
Formula-Vormel <3

Nora's

Rockabilly - You either love it, or you're wrong

RSS 2.0