telefonblogg från sjukhus

Helåj! Andra dagen på sjukhus idag. Igår blev jag opererad och efter operationen hamnade jag att ligga i uppvakningssalen i 8 timmar ungefär. Men den tiden gick snabbt för att jag var så otroit nerdrågad av värkmediciner och lugnande mediciner. Minns knappt nå av de 8 timmarna... Jag kommer antagligen att vara här en natt till pga att vristen och knä (varifrån de tog en bit till vristen) är så sjuka. Jag kommer att ha gips och sjukledigt i 6 jvla veckor...
Det här är första gången jag har hamnat att vara över natten på sjukhus, å fyfan vad tråkit det är då man inte är hög av mediciner.. :P mina rumskompisar är två gamla tanter, en snarkar å andra hostar och ropar på sköterska hela tiden, också på natten. Wohoo, men som tur är öronproppar uppfunna.

SoA

Mathias köpte Netflix kanske förra veckans måndag? Och det var ett stort misstag av honom... Inte en kväll utan minst 3 avsnitt Sons of Anarchy, som mest har vi sett 6 avsnitt på en kväll. Just nu har vi inget annat liv än SoA :D Men vi är nu på 3:e säsongen och det finns antagligen 4 säsonger på Netflix, så snart slipper vi pinan, haha. Det är helt otroligt hur påverkad man kan bli av en serie?! Jag själv gillar att se på reality program och dokumentärer (+family guy å simpsons) och är inte så hemskt förtjust i varken filmer eller serier. Nu måste jag ta tillbaka mina ord, jag kan inte vara en kväll utan att se på SoA..
 
 

Nora's

Rockabilly - You either love it, or you're wrong

RSS 2.0