Påsklov!!!

Så, nu var den skolveckan avklarad! :) Nu har jag en veckas påsklov framför mej, skööönt! Jobb blir det förstås också, men de e int så farligt. Idag tittade vi lite på slutarbeten och började skola lärarens nya unghäst. Efter skolan for jag till jobbet. Å nu ska jag hem ti vörå. Antingen imorgon eller onsdag ska jag ta mina fiskar hemifrån och flytta dem till nya akvariet som vi har köpt till vörå. Lalalaa men annors ska jag bara njuta av de lediga dagarna!

Baloo 1 år <3

Hejj! I helgen hade jag stallsdejour + att vi var en sväng till stan på lördagskvällen/natten. Det blev ollis hela kvällen fast det var meningen att vi skulle till rocktails och waild, haha. Annors har jag varit på praktik.. Å Baloo fyllde 1 på måndag! <3 Men han var rädd för sin födelsedagspresent, en liten grön foldhäst som säger nöff.. Baloo e no en riktig hårding..  :) 
 
Baloo, 18 mars 2012 <3

kläännniing

Nora Mattsson beställde en vardagsklänning, härregud! Jag som vanligt använder klänning ca 1 gång på 2 år :p Saken är den, att min sommar kommer antagligen bli fylld av kryckor och gips. Och i och med att jag antagligen inte få på mig jeans på ett tag så måste jag ha något annat iställe, dvs; klänning.. :D För en tid sedan beställde jag också studentklänningen, å den e så grymt fin <3 Men här är klänningen ja beställde igår:
 
Sourpuss Little Birdie Peggy Dress
 
Idag har jag också varit på praktik, ätit plättar hos fammos och varit på barbacka terrängtur med Lennu i solnedgången. Nu sitter jag i soffan och ser på gladiatorerna med en kultalonkku i handen. Imorgon ska jag upp 6, stallsdejour, wihoo.
 

Nora's

Rockabilly - You either love it, or you're wrong

RSS 2.0