gnägg

Jag har aldrig blivit så glad som jag blev idag av att höra en häst gnägga! Jag hörde Lennupojken gnägga för första gången på en månad, om inte mera! Det verkar som om Lennu är påväg att bli frisk, såååå skönt :) Ingen feber hade han, och han har varit mycket piggare idag. Även lite bråkig, han tänkte springa in i en box och äta hö då jag skulle sätta fast honom på stallsgången.. Men allt är bara positivt!
Så idag var jag vid stallet kl 8:30. Vi förde ut hästarna och så gjorde jag kvälls & morgonmaten färdig, som alla andra dagar. Sedan hade jag brist på saker att göra, så jag städade foderrummet. Jag fyllde på vatten i hagarna och där var dagen. Seriöst, gummistövlarna vill inte räcka till då man ska gå i hagarna... Efter att jag hade "slutat" så hämtade jag in Lennu och borstade honom. Gav också alla mediciner och så fick han gå på ridplan en stund.wieeerd

Tjooohej!
Denhär dagen har gått extremt snabbt. När jag kom hem från jobbet så for jag direkt och sov. Vaknade 13:30, skööönt :) Sedan städade jag mitt kära akvarium som skulle behöva mera fiskar. Det ska jag också fixa i veckan. Kanske hämtar mera fiskar på min födelsedag? Det får vi se! Nu ska jag riktigt snart fara iväg till jobbet igen. För dom som inte hänger med så har RG line två avgångar från Vasa på söndag, och därför pendlar jag fram och tillbaka till jobbet.

Work

God morgon..
Har knappt sovit något inatt, har stressat över om telefonen byter tid av sej själv eller inte :D Men den bytte inte till slut. Sedan då jag just hade somnat ordentligt så ringer telefonen ?!?! Klockan var prick 4. Först trodde jag att dom ringer från jobbet och säger att jag är sen, men det var någon från malax som jag knappt känner. Han ringde till fel Nora... Inget annat med det, men kul att veta vem alla som har ens nummer ? :D
Jaja, men nu efter jobbet så ska jag lämna en lite längre stund här, jag ska skola mej vidare inom terminalarbete, haha :)

Nora's

Rockabilly - You either love it, or you're wrong

RSS 2.0