Sommarens bästa dagar

Ahh, en helt ledig helg! Skämtade bara, imorgon före vi åker iväg på Wheels så ska jag jobba avgången. Ja, som sagt, imorgon åker vi iväg på Wheels i Umeå. Sommarens bästa dagar börjar alltså då! Nästa torsdag far vi iväg på Power till Västerås, så det blir bara bättre!
De senaste dagarna har jag.... Jobbat, vilken överraskning. I går var jag på en härlig terrängtur med Lennu efter jobbet. Har också hunnit med att vara på O´malleys mitt i veckan, sånt händer inte ofta. Men jag var bara chaufför. Nu har jag lämnat Audin åt pappa och väntar på att Mathias ska komma efter mej. Ikväll ska vi antagligen kanske om Mathias vågar tvätta Cadillacen inför morgondagen. 
 
 

Midsommarhelgen

Den kalla midsommaren kom med något gott! Inte en enda har drunknat i Finland.
Jag har aldrig mått såhär bra efter en midsommar, det är nog också tack vare vädret. På fredag for vi till villan, Bagheera kom med, försvann, och då jag hittade henne så förde jag henne hem. Vi grillade, de andra badade bastu och simmade och så satt vi inomhus framför brasan och hade trevligt. Idag har jag jobbat kl 6 på morgonen, när jag kom hem somnade jag om och sov till 13:30. Snart ska jag åka iväg till smedsby, stallet och jobbet.
 

Skitsommar

Jahapp, midsommarafton imorgon då! Och man kan inte ens vara utan jacka där ute, såå härligt. Mathias fick Cadillacen besiktad idag, så något finns det att vara glad över ändå :)
Jag har inte ledigt över midsommar, men det gör inget, vädret är ändå så pissigt. Dessutom får jag varken basta eller bada med tatueringen. Nå annat skit? Jo jag har kvällstur idag och jag hatar kvällsturer. De går sååååååå långsamt. Ännu mer skit är det att jag ska vara i jobbet 7:45 imorgon.
Men sedan är det midsommar! Då ska jag försöka njuta av det kalla vädret och tänka positivt; kanske det är färre människor som drunknar i år pga det kalla vädret? Vi får hoppas det, annors är detta väder jävligt onödigt.
 
Tack, nu var jag färdig med min predikan.

Nora's

Rockabilly - You either love it, or you're wrong

RSS 2.0