Vittusatanperkele

Oj, ursäkta för rubriken men ja har sliran/dampkväll :D ahahah nää de blir int nå nu om ja ska börj skriv nå inlägg så vi skiter i e helt enkelt! :D

Gym!

Hej!
Idag ha skoldagen sett ut såhär: Tyska (två timmar) - Ice age 3, Biologi - Top Gun, Finska - Kummeli, Engelska - Biblioteket, Hälso - "Jag har aldrig" leken. Ganska jävla chill!

Nu är jag hemma och jävlit hungrig men vi har int nå gott så ja kan int äta nå :(((( haha. Men efter att jag har ätit så ska jag nog sticka iväg på Gym! Jag kmr att vara så jävla limin imorgon, få se om jag ens kan gå :D

Btw, dethär är ju sista dagarna i grundskolan för mej och många andra. Väldigt skönt på ett sätt men man kommer att sakna kompisarna.. Men så får man ju förståss nya också.

Här är en bild från åttans Kemi, minns fan inte vad vi gjorde men victor har sluppit med på bilden!


Bullrun

Vaknade just efter en två timmars "powernap" och tänkte få hjärtattack då jag låg i soffan och klockan var 15 och inte i egen säng och morgon, haha. Men jag har varit vaken sedan 5 på morgonen idag. Ganska skönt egentligen, men man blir så himla trött mot dagen. Kimmen for hem ca kl 13 och efter det har jag bara sovit. Men nu ser jag på Bullrun och väntar på att mamma ska komma hem å laga mat åt mej :) Och sen kl 18 ska jag till jobbet igen.Jes, imorgon på morgon ska jag till frissan, ska bara la ljusa slingor, hinner inte med något annat.

Puss & Kram!

Nora's

Rockabilly - You either love it, or you're wrong

RSS 2.0