.

9 dagar oblogga, nåjaa kanske vi överlever! Det har hänt en del här emellan faktist. På julen var vi hos moster och på kvällen/natten for jag & mathias till vörå. fick många fina presenter, och av mathias fick jag en rosa Lumia 800 <3. På juldagen glöggade vi och några kompisar en stund hos mathias och sedan for vi till stan till Rocktails. Den 26:e var vi till oss och åt julmat en 3:e dag. 27-28 skötte vi Baloo i vörå och idag har jag jobbat 7:30-9. Sedan var vi till Motonet, tesses och for vi tillbaka till Vörå. Kvällens program är inte fastslaget.
 
 
 
 

hihihi

För att stå ut ur mängden nu så tänker jag meddela att om ett halft år är det midsommar, yes! Och då är jag förhoppningsvis student, hobbyhandledare och hästskötare! Nåjaa, men kanske vi tar julen, nyår, påsk och första maj före sommaren, hehhe.
Igår fick Mathias sitt nya kök, så kvällen gick till att montera kök och pynta julgran. Idag fortsätter monteringen av kök och ikväll ska vi antagligen ta en glöggkväll. Och härregud, om 2 dagar är det jul!
 
Mathias siter i fönstre kokkar in i bilen på Wheels :)

Nora's

Rockabilly - You either love it, or you're wrong

RSS 2.0