Gonatt<3

Fyfan, börjar få sjukt i halsen å hosta, inte bra, inte bra. Så nu ska jag fara och sova, men först i duschen. Imorgon ska jag till jobbet till 11 och ska vara till 15 eller 16. Sen efter ska jag till stallet och rida Lennu. Ska dra med Rickard på en liten Lenkki, haha ;)
Men gonatt nu, hörs mera imorgon (kanske)!

Tjopp

Hejsan!
Idag har jag jobbat på morgonen från 9 till 13. Just nu håller jag på att lära mej att boka fraktbokningar + att jag brotades med kopieringsmaskinen i en halvtimme, haha :D När jag kom hem från jobbet så sov ja i två timmar och for sedan till fammos och skruvade lite med vår båt. Nu på kvällen har jag varit på gården och fixat lite här och där. Tvättade också mopon som såg ut som en skithög, haha.

Down

Gonatt på er, ska sova nu så jag orkar upp imorgon till jobbet. Måste erkänna att jobbet är en så jävla härlig plats ibland då man inte hinner tänka på något annat än jobbsaker. Jag vet inte varför, men jag mår inte alls bra just nu, psykiskt. Jag hoppas verkligen det är något som går om, för jag har aldrig förr känt mej såhär nere..

Nora's

Rockabilly - You either love it, or you're wrong

RSS 2.0