Jobb & Pax

Ja, ni kan väl gissa vad jag har gjort hela veckan! Jobbat, sammanlagt 53 timmar, så jag är något sådär slut! Har faktist inte gjort annat än jobbat, sett på tv och sovit. Ikväll trotsade jag tröttheten och for och åt till Norrvalla med Mathias, och det var värt det, så god mat! Annat speciellt händer verkligen inte ikväll, jag ser bara fram emot att gå och sova.
 
Pax (Bagheera) har nästan blivit en vildkatt, hon är ute dagarna långa, till och med då jag och Mathias är i jobbet (men nätterna sover hon med mamma för det mesta <3 ). Hon blev steriliserad för någon vecka sedan och både såret och Pax mår bra.
 
 

3 timmar bastu & badtunna

Igår var vi och firade en kompis 25 års dag. Han hade hyrt badtunna, så vi bastade och badade hela kvällen, och det tog verkligen kål på en!

Just nu är jag i smedsby, ska riktigt just åka iväg på Perfect Home party till en arbetskompis från Wasaline. Ikväll ska jag ännu en sväng till Lennu, han får nöja sig med linlöpning idag tror jag. Nästa vecka har jag 53 arbetstimmar att se framemot!

Biltema

Nu har jag nog gjort ett nytt rekord, 5 dagar senast jag var på en dator!
I måndags började jag på nya jobbet, Biltema. Jag har jobbat 8-18 varje dag och varit otroligt slut varje kväll. Så enda jag har gjort denna vecka är jobbat och sovit, och det har varit skönt! Dessutom trivs jag superbra på jobbet. Inatt och imorgon ska jag sova som en liten griiiiis..
 
 

Nora's

Rockabilly - You either love it, or you're wrong

RSS 2.0