Fredag imorgon!

Hehe, de va nog inget prov heller, fan va skönt! Men nu är jag så pass utbildad att jag får checka in farligt gods långtradare å tankbilar in till båten ;) Usch vad skönt med fredag imorgon! Men tror inte att det blir någon skola imorgon pga vristen... Måste ju kunna dansa på lördagen, härregud! Mamma å pappa tror int att jag ska å dansa till Kristallen :( de tror att ja ska å sup å vingel ront på parkeringen??!?! Va fan är det för stil av föräldrar??

!

Hejsan!
Sitter i jobbet för tillfället. Blev tvungen att avbryta skoldagen pga min jävla vrist.. Vi hade slutprov i traktorkörning, och min vrist klarade inte av att trycka på kopplingen hela tiden. Men som tur fick jag endå en bedömning. Mamma kom och hämtade mej från skolan och tvingade (haha) mej att komma till jobbet och ringa till kunderna om ändrade tidtabeller. Tog ca 2½ timme med mitt tröga huvud, men nu är det gjort! Om någon minut börjar kursen för farligt gods, i slutet av kursen har jag prov. Alltså ungefär idag kl 19, usch! Ska fara nu, hejdå!

Tisdag

God morgon!
Har just haft gymnastik, vi spelade badminton. Nu har jag och Mikaela håltimme till 12.30. Eller jag ska på Kombisamtal klockan 12, men det räknas inte :) Sen har vi bara engelska och modersmål och så slutar vi halv4. Rickard kommer efter mej från skolan och så ska vi till Västervik på lenkki, haha. Eller jag ska rida min medryttarhäst Lennu barbacka och Rickard ska springa bredvid ;)
Har ni märkt, vintern har kommit tillbaka, Idag på morgonen var det 11 minusgrader kallt, inte roligt! Men vi får väl hoppas på att det blir sommar så snart som möjligt.

Nora's

Rockabilly - You either love it, or you're wrong

RSS 2.0