Myki funderingar..

kksdfgjnsdfj jag e limin i varje muskel i hela kroppen... 2 timmars terrängritt me en adhd häst (Jaava) e int en direkt njutning, men en härlig utmaning! Mamma och jag var och red till Bergö igår, de e no alltid lika härligt. Så hårt som vi i går for har jag nog inte farit på länge, vi tackar Jaava för det ;) 100% kontrollerat va de no int hela tiden måst jag erkänna, men bra gick det ändå och roligt var det.
 
På lördagskvällen for jag och Mathias på WHRA:s 35 års fest till Smedsby UF. Super kväll för min del! Mathias satt på en stol och mådde dålit :( Jag dansade hela kvällen och det ångrade jag verkligen då vi gick hem till mamma och pappa på natten. Så sjuka fötter har jag inte haft på länge!
 
Kommande vecka kommer att bestå av städning, städning, renovering, renovering å KISSON! Bagheera flyttar in imorgon, sååååå roligt! Känns lite som att en ny del av livet börjar, nu förstår man på riktigt att man har växt upp på sätt och vis (men jag kommer nog innerst inne aldrig att växa upp). Man bor i "eget" hus, med dessutom egna husdjur. Om några år flyttar nog en hund in också, å kanske en häst i framtiden ;)
 

Kattfan

Hihhii, ändrade planer, kattfan (Bagheera har redan fått ett smeknamn) flyttar in redan på tisdag! Kollade genom mina arbetsturer och kom fram till att början av veckan passar mycket bättre än slutet. Bagheera är hur som helst 12 veckor när hon flyttar in.
Nu är det fredag igen ifall någon har missat det. Har haft ledigt onsdag å torsdag denna vecka, så jag passade på att ta en arbetstur imorgon så att jag tjänar något... Igår var jag på en barbacka terrängtur med Lennu och på kvällen tittade jag bara på tv..
Nästa helg fyller jag, så jag å mathias (okej bara mathias) håller på att renovera köket så att det skulle vara färdigt tills jag fyller. Men nu ska jag snart fara på mat, glömde morgonmålet hemma så nu är jag vrålhungrig..
 
 

Hej allesammans

 
Usch va glad ja e att ja skrev mej helt och hållet till vörå då jag flyttade! Igår var jag till Läkare (obs måndag), och jag behövde inte vänta en sekund, 20 min så hade jag varit 2ggr till läkaren och på ett blodprov, tänk!! om det skulle ha varit i hvc i smedsby så sku ja säkert sitta och vänta till blodprovet ännu idag...
Igår va jag också till stan för att köpa en vinterjacka, men ja hitta ingen som ja tyckt om..
Idag ska ja till Lennus, sen välja kakel ti köket och sen städaaa, blä. Men nu ska ja först avklara denna 8 timmars arbetsdag.

Nora's

Rockabilly - You either love it, or you're wrong

RSS 2.0