Nu e de fredag igen

Nu är jag nog sååååå hungrig!! Igår åt jag endast risgrynsgröt på dagen och ananaskross, vaniljyougurt å salladsfrön ihopblandat på kvällen... I och för sej så sov jag till 13 så det var inte en så lång dag för min del. Idag har jag jobbat 7:30-9:30 sedan varit en timme på gym och för en 50min sen kom jag tillbaka till jobbet, och jag har inte ätit något ännu idag, jag är nog inte så smart alltid... Men jag ska bara skriva klart detta inlägg och sedan springa till räkälä och äta en superstor portion med kebabfranska, haha.
Igår kväll var vi till Oravais ABC och köpte kokis, ben&jerrys och chips för att ha något gott att tugga på, men sedan då vi kom hem så ångrade jag mej och bestämde att spara det tills idag, duktig Nora.
Avslutar inlägget med en bild på moronmys me Pax, haha :)
 
 
 
 

28.2.14

Dagen började med lunch på Vallonia med mamma. Vi kollade samtidigt igenom nå fpa papper och efteråt for jag till jobbet. Om 1 timme och 15 minuter får jag äntligen fara hem och äta, 9 timmar utan mat (3 koppar varm choklad räknas inte) är mycket!
Nu ska jag fortsätta jobba så att båten nångång far och jag får far hem, jag avslutar med en bild från igår på gymmet (eller omklädningsrummet, för jag e int fjortis å påtar på telefonen å tar selfies i speglar på gym).
 
 
 
 
 

Gymmmm

Omnomnomnom, idag åt jag en riktig starke Adolf morgonmål, gröt & blåbärssoppa och mjölk. Detta på grund av att jag idag ska inleda gymsäsongen! Jag har tänkt att jag ska försöka gymma minst 2ggr i veckan så motivationen hålls kvar. I år har jag inga andra mål än att få vristen (och knä) i skick.
 
I lördags var jag och mamma på en timmes barbacka terrängtur på Bergö, såå härligt! Och igår var jag och red Lennupojken på plan, barbacka. Jag red honom med grimma & grimskaft från och till hagen i och med att inte min virst är i skick ännu. Det är så bra att Lennu är så snäll som han är <3
 
Men nu ska jag skynda iväg mej på gym!

Nora's

Rockabilly - You either love it, or you're wrong

RSS 2.0