No time

Hejj!
Jag har inte riktigt haft tid eller ork att blogga på den senaste tiden. Denna vecka har jag skrivit sista studentprovet för i höst, jobbat, varit i skolan, ridit och dansat. Mitt lår är inte riktigt i skick ännu, men nästan. Idag har jag inte gjort något, fast meningen var att jag skulle rida och övningsköra. Men jag fick en så otrolig huvudvärk i skolan så jag har bara vilat hela dagen + att pappa inte heller hade tid att köra.. Inatt får jag vila rejält, för att imorgon börjar vi först 11:30!

Bilden är tagen av Daniela Bäckström

Weekend

Hej!
På lördag hade vi Match Show i skolan. Jag ställde ut Velmu, och han blev Best In Show 3 samt publikens favorit! Och inte nog med det, jag blev Best Handler, så den Match Show:n var väldigt lyckad för min del!
 
http://kaikenlaisiakuvia.kuvat.fi/kuvat/Hevosia/YA+match+show+22.9.2012/
 
Där är en link till bilder!
 
Igår var vi på en fest i Pundas och så var vi ut och körde Cadillac i stan halva natten, vi var hemma halv5, riktigt passlig kväll!

Så är det

Hejj!
Gårdagen gick ut på skola, övningskörning och jobb. Idag efter skolan for jag till GW gallerian med Mikaela. Helt superrolit att få tala med henne om allt å inget, de va länge sedan sist. Klarade mej dessutom undan med endast ca 50e, det var ett nytt rekord! Då jag kom hem så for vi ungefär direkt till begravningsplan, det är den 18:e idag och 14 år sedan min bror dog.. Sedan for jag & pappa till Motonet och köpte en massa saker till bilen; Kupévärmare, startkablar, vindrutstorkare, dimmljus, positionsljus å en ny spelo, 154e, dit for mitt rekord.. :D Efter det har vi varit i fammo&faffas garage hela kvällen och skruvat med bilen. Nu fungerar allt som det ska igen, wee!
 
bild från midsommaren
 
 

Nora's

Rockabilly - You either love it, or you're wrong

RSS 2.0