Färgar håret

Ajjabajja mej, färgar håret med citymarketfärg :s Haha. Men det kan jag säga att jag har aldrig luktat nåt så starkt som denhär färgen, det var nog nå hemskt! Får verkligen se hur detta blir, ska skölja om 10min. Jaa härregud. Dumma mej.
Jag var ju som sagt på stan i två timmar och hittade bara en väska, hårspray och hårfärg. Egentligen sökte jag skor, men hittade inga :s


ungefär en sån färg. Men det är ju 100% säkert att jag inte blir blond.

Abtronic X2 & Back 2 life

Jo, som ni märker så ser jag på tv shop. Jag tycker att jag skulle behöva allt vad di reklamerar om :D Skulle nästan måsta köpa Back 2 life, nånting som hjälper väldigt bra mot ryggsmärtor, säger de.. Skulle vara roligt att testa om varorna faktist fungerar, är skeptisk.
Nej men nu ska jag äta mera och sen sticka iväg till stan, fick lönen idag så. men tyvärr har jag bara ca 250e att använda för de andra 250e har jag redan reserverat till ridläger och kameran.

Tuduuu

Hej!
Fan vad jag har tråkigt! Ser på Made fast jag har sett avsnittet hundra gånger. Ganska humor ändå. Låg och solade kanske i en timme på studsmattan, tyvärr blir det inget hoppande på flera veckor säkert :s Jag hoppas bara att ryggen är bra tills lördagen. Då kommer de iland från postrudden och efteråt är det dans så jag vill verkligen inte missa det! bytte tillochmed bort min jobbtur på söndagen för att kunna fara på postrudden.


Dagens outfith.

Nora's

Rockabilly - You either love it, or you're wrong

RSS 2.0