VAPPEEEEEN

Klockan är 14, och jag har varit uppe 7½ timme frivilligt redan!! Mikaela kom till oss kl 7 och efter det har jag inte sovit något. Klockan 11 for jag, M och R iväg till prisma, lidl och subway och vi var hemma tillbaka lite före 1. Nu ligger Mikaela och Rickard och sover (latmaskar) medan jag ser på TV, haha. Snacka om att tagga inför vappen! Nej men om ca 45min ska vi efter R:s kompis från jobbet och sedan fara via Replot handlin till Söderudden. Herregud, minns inte när jag senast har varit till Åddin! Nå men denna vappen ska firas där åtminstone.
Hehe, nu kommer kameran också med, så bilder kommer!!

Helgggggg

Haha, ojdå, bloggen har stått lite stilla. Men på torsdag hade vi djurtransportkurs i skolan, så jag var på den i 3 timmar. Sedan for jag till Lennu och linlöpte honom.
På fredag var jag och skolade Mikaela vid jobbet i ca 2 timmar. Sedan for vi via 100 butiker och hade vespan full med saker och sedan körde vi hem. På kvällen kom lite folk till oss och hörde på musik mm. Men igår på morgonen då jag vaknade så såg det ut som att halva finland hade varit här, haha. Det var mest jag som hade klottat :) Gårdagen spenderades på soffan och så hade jag och Rickard tortillakväll.
Om en halv timme ska jag köra iväg till skolan och öva på yrkesprovet med Vormel.


bara för att Nasse är så söt.

Nora's

Rockabilly - You either love it, or you're wrong

RSS 2.0