I'm the game

Rubriken kmr från då Jesper å pappa bråkar, ropar massor me saker ti varandra :o :D

Men, ursäkta att jag inte har uppdaterat på hela veckoslutet, har varit vi Kimmen och nästan helatiden ute, förutom på fredag, då var vi bara en sväng till Kompassen om jag minns rätt?
På lördagen va vi å körd lite skoter, och så hämtade vi mat från kompassen, namm! :D

Idag har vi varit heladagen utåpå, först var bara jag och kimmen ut och körde en sväng, sedan kom några andra med. Då vi stod i stilla på isen en stund och talade, så började de låta konstit, och int förstod jag var det var, förän alla fick bråttom bort från stället :D (måst erkänn att ja trod att de va nån skoter som fick nå fel XD) , jaa de va ju isen som sprack lite. Senare på kvällen körde vi ut till nå andra guys, och jag tänkt dö då jag satt på skotern, hade så jävla sjukt i ryggen, och så ännu till det så va de ju jätte slätt å fint ut i skogen :) *hostnot*

Fölåt att int ni fattar nå av va ja skrev, ja e så jävla trött och borta nu!!
:o

Emil visade världens hemskaste låt, fyfan!usch!

Like this!

Så SAAATANS kallt där ut! Gick till skolan (ca 300m) och tänkte frysa ihjäl, samma då vi gick till & från biblioteket och hem från skolan.
Idag gjorde vi studieval, i första hand valde jag Yrkesakademin i Österbotten, Hästskötare och i andra hand valde jag Korsholms gymnasium, Mofi finska, Lång matte, Fysik&Kemi, Tyska. HOPPAS JAG SLIPPER TILL YA! Haha seriöst tror jag att jag aldrig kommer att årka med allt jag valde ti gymnasiet pga att ja ska bli veterinär.

Då jag kom hem så försökte jag få brasan att brinn, tog en halvtimme. Sen sku ja la på tvn, Digiboxen hittade ingen signal, inte heller radion, fuuuuucccckkkkk :@
Men nu ska jag å ät och sen till Frissan! Ska färga mörkare & La ljusa slingor.

Saker och ting som man kommer att tänka på i skolan

Hej! Sitter på datorn på matte, läraren sa att vi var så okoncentrerade så vi fick ta datorerna :D Nästa timme blir det någon mässa i gymnastiksalen, och efter det, företagssamhet.

Fick just reda på att McGregor ska säljas till KooKoo och Dickenson till TPS, mina favoritspelare .. Immonen ska åxå säljas, men för att kunna betala sina skulder på ca 800 000e så e di tvugna att sälja deras bästa spelare. De som int förstår vad jag talar om, så är det Ishockey, Vaasan sport.

Från en sak till en annan, jag ska ta en tatuering i San Fransisco, i Black and Blue tattoo, vad tror ni, är det säkert? På hemsidorna står det no att det är absolut säkert, men om någon har erfarenheter så kan ni berätta!

Ps, det är storm här! ahahaha fö de som vila vet :)

Nora's

Rockabilly - You either love it, or you're wrong

RSS 2.0