ååååskaaa

Hej!
Jag trodde att jag skulle få ta helg på fredag, men där trodde jag fel! Hamnade att jobba på lördagsmorgonen och idag klockan 15-21:30 ska jag också jobba, ååh..
Men igår efter jobbet for vi till Powerpark. Tyvärr så fick vi köa mera än åka.. Men roligt var det ändå, och skönt väder också! Men inatt var vädret allt annat än skönt. Åskan var precis ovanför och det åskade i åtminstone i 2 timmar. En blixt slog till och med ner i en radiomast som står ca 30m från huset..
 
räändåm bild

Tråkigt i jobbet ab oy

 
Sitter här å smaskar i mej mynthon och leker att jag är frisk, heh. Otroligt chill dag i jobbet än så länge åtminstone, som tur. Om det skulle finnas ens lite mera att göra så skulle mitt huvud spricka i pga att jag är i ganska dåligt skick... Ikväll efter jobbet ska jag till stallet. Jag var och red igår också, men det blev bara en lugnt barbacka terrängtur till en båthamn och tillbaka.
 
Jävla ko i serverrummet! Tar 100 år förän jag kan publicera detta inlägg.. Nåh, ska ta en liten powernap och hoppas på att ingen ringer och väcker mej. Btw, nu spelar dem på Rockklassiker en av mina absoluta favoritlåtar; Hotel California <3
 

omnomnomnom mockaruta

Hejj,
Sitter i jobber just nu och äter mockaruta, haha. Ikväll efter jobbet ska jag och rida trots att jag är ganska äckligt mycket förkyld ännu.. Åh, vad härligt, imorgon är det fredag igen!

Nora's

Rockabilly - You either love it, or you're wrong

RSS 2.0