Helgen

 
Vilket jävla väder... Baloo är i Vörå för att mamma och pappa är i Hemavan, och förståss ska det vara värsta slaskvädret nu. Huset är en sandlåda fast jag dammsugade senast igår på morgonen och går med golvmoppen efter Baloo vart än han går (nu förstår jag mamma varför hon går runt med moppen hela tiden).'
 
I fredags skulle jag haft en arbetstur men jag blev illamånende på natten så jag for inte till jobbet. Annors skulle jag varit tvungen att åka iväg i vilket fall som helst, men jag hade en "extra" tur, så jag kunde backa ur. På fredag kväll for vi och badade bastu till Nicke & Marre. Vi var inte hela natten, för att jag hade jobb på lördag morgon 07:00, usch. På lördagen efter jobbet hämtade jag Baloo till Vörå, och for direkt iväg på lenkki med honom. På lördag kväll for vi igen till Nicke & Marre och kollade ishockey. Jag och Baloo gick hem tidigare än Mathias för jag hade väckning 4:45 på söndagsmorgonen, usch igen.
Efter jobbet på söndagen for jag till Piccolo på morgonmål med Emma. Efteråt for jag till Smedsby och gav katten Nasse antibiotika och dessutom tvättade jag bilen, som var totalt onödigt, för nu är den skitigare än vad den var före jag tvättade den. Och dessutom lyckades jag få bort skit från ena framhjulet, men andra är full med skit ännu, så nu är Audin en skakan-Audi. Jag måste tvätta andra hjulet idag, för imorgon åker jag iväg till Hemavan!!! Och om bilen skakar som den gör nu så får jag ha med flera spypåsar tills Hemavan resan.
 
Audin efter tvätten, jag vill inte ens visa hur den ser ut idag.
 

Februari, sure!

Från och med idag kommer jag att ha 6 arbetsdagar i rad, skönt! Det betyder pengar och tidiga morgonar, då behöver man inte sova bort dagarna. Igår hade jag ledigt, då var jag med Bagheera till veterinärn pga hennes snuva och nysningar. Tyvärr har hon fått kattinfluensa av sin mamma vid födseln. Så fastän hon är vaccinerad så har hon kattsnuvan i kroppen, och den kan blomma ut några gånger i året, men vaccinationen lindrar symptomen som tur. Efter veterinärn for jag till moster och hälsade på. På kvällen for jag till stallet.
 
Detta foto är taget igår, 19:e februari.. Mera likt april-maj...

Söndag & Måndag

Då var det måndag igen! Igår jobbade jag morgon & kväll så dagen kändes som två dagar. På kvällen tvättade vi Bagheera för att hon hade klättrat eller varit under någon av dom 100 bilarna som står här på gården och läcker olja. Hon kunde inte riktigt bestämma sej om hon tyckte om att bli tvättad eller om hon hatade det, för det var ju så varmt och skönt, men vått!
Idag har jag jobbat 8-16 och ikväll tänkte jag och Mathias kanske se några filmer.
 
En bild på mej fö länge sedan får avsluta!

Nora's

Rockabilly - You either love it, or you're wrong

RSS 2.0