San Francisco, Eureka

Hejsan!
Lenge sen jag skrev sist! Men nu har vi kommit till Eureka (lite speciell stad pa manga sett). Har varit i vackra San Francisco i tre dagar, och jag sku absolut int ha vila far darifran! So fint o allt!
E veldigt trott nu, so orkar int skriv so mycke, men en liten lista over vad vi har varit;
Fishermans' wharf
Lombard Street
Hard Rock Cafe San Francisco
Golden Gate
Alcatraz
Chinatown
mm. Skriver mera en annan dag ! Puss&kram och godnatt for min del :)

San Francisco, here we come!

Ja, int rikti ännu, men jag kmr int att blogga på några dagar nu, först då vi kommer till San Francisco eller senast sedan då vi kommer till Eureka till mina faddrar. Idag, där 16 tiden ska vi far iväg till Helsingfors (är redan nu hemma från skolan för jag måste packa färdigt), så är vi i helsingfors en halv natt för flyget far kl8 på tisdagsmorgonen - Heathrow - San Francisco!.
Men hörs mera om några dagar, nu ska jag sticka iväg och packa klart (först ska ja spel cube crasch (a)) Hahah, jaa men pusspuss, speciellt ti Kimmen, heidå!

2 Dagar kvar!

Hejjåhå!
Ha vari vi Kimmens i heljen och gissa vad vi har gjort, ne, ingenting :) Elr, vi va ti passen på fredag och på lördag var vi till en kompis, sen har vi bara suttit inne å sett på tv tyypäh.
Å fy nu fan vilket väder! -18, snöstorm... Men som tur far vi imorgon! Eller planet far på tisdag morgon kl8 från Helsingfors, sen blir det en mellanlandning på Heathrow i några timmar, sen fortsätter vi till San Francisco! Vi är framme ca 13.00 på tisdagen.
Sen är vi Tisdag, onsdag och torsdag i San Francisco och så kör vi upp till Eureka.


Vårt hotel


Alcatraz


The Golden Gate


Redwood Highway Ska kör opp ti Eureka på den vägen

Nora's

Rockabilly - You either love it, or you're wrong

RSS 2.0