Midsommar!

 
Jahapp, dit for den midsommaren! Lung och skön. På fredag for vi iväg till villan i Petsmo. Vi var 8 styckna, vi  grillade, kastade pil, simmade, bastade och drack (förståss). Super kväll! På lördag var vi och fiskade, men det fanns nog ingen fisk i vattnet verkade det som.. Och på eftermiddagen började vi packa och fara mot Vörå tillbaka. På kvällen var vi ut och körde till arken och åt där, det var nog inte många där kl 22 på kvällen, men maten kom snabbt! Och idaag jobbar jag, ganska skönt egentligen. Man kommer så snabbt in i vardagen igen då man sitter i jobbet.
Nu blir det då 4 dagar med jobb och gym och sedan drar vi (vet inte ännu vem som är vi :D ) iväg till Umeå på Wheels! Blir nog en "lugn" helg för min del, tror att jag ska ta ansvaret över körningen.
 
 
 
 

Lallaaa

Hej!
Headern är ny som ni märker, ett av mina studentfoton. Orkade tyvärr inte göra någon invecklad header så den nuvarande får duga. Bilden är tagen av Heidi Järvi.
Ska ännu ändra bakgrunden någon dag.
Gårdagen spenderades på gym och i jobbet. Det var meningen att jag skulle fara till vörå igår kväll, men jag fick en sån jävla huvudvärk så att jag inte kunde köra. Så pappa och jag var på en roadtrip för att mata fiskarna, haha.
Idag har jag morgonskift, 8-14. Ska lämna en stund efter och tuura mamma. Efteråt ska jag och göra ny nyckel, kolla Lennu och sedan gym.
 
studentfoto
@ Heidi Järvi
 

fint beslut igen

ÅÅÅÅH, jag gick och sova 20:30 igår kväll, och vad resulterar det i? Jo, att jag vaknar 05:30 pigg som en gris!!! Jag skulle lika bra kunnat jobba nu på morgonen också.. Nåmen kanske jag får dyngsrytmen tillbaka tack vare denna dag.Eller tack vare Baloo egentligen, han höll mej vaken från 03 och framåt förra natten med hans flugjagas :D

Nora's

Rockabilly - You either love it, or you're wrong

RSS 2.0