Första April imorgon ;)

Hej! Hann int blogga så mycket på matten, fö de va så i slutet av timmen. Men det blev en ändring, ska till Kurres och städa först imorgon, och sen kommer Kimsi kanske till oss 8) Fundera att fara på gym idag, blir ganska säkert så.
Men igår så köpte jag en HDMI kabel, blir ganska rolit att ha 32'' tv som dataskärm ;) hhaa. Köpte åxå fälgtejp så ska far å tejp de snart på vespalainen.


<3

Skååle

Sitter på mattetimme nu, nästa blir ekonomi x2 och efter det; påsklov!
Fick ut matteprovet idag, fick 7½, mycket bättre än va ja trod :) Idag klockan 17 ska jag å städa till Kurres, make some moneyy ;) e int så värst rik just nu, heh.. Men nu ska ja på rast, bye!

Tänjtänjtänj

Hejjåhååå :)
Vanlig skoldag idag, förutom att vi såg på film på tyska, biologi (usch) och engelska, hah :) Sen fick vi åxå ut religionsproven, fick 47/56p, fick inget vitsord än. Jaa, så hade vi hälsoförhör som gick åt rööven. Och imorgon är det finskaprov, och tydligen nån jävla ekonomimässa var jag ska va me, men jag vet int ett piss om något :o dessutom ska jag till sportsclub så mässan får ta sej, hah :) På onsdag är det då sista skoldagen för denna vecka, skönt! Men har int en jävla aning om vad ja ska göra på påsklovet. Eller nån dag ska vi väl å åk slalom till sotkanrinteet och på måndag ska vi till Bergö, men det var bara två dagar ju :s
SEN, ha jag bestämt mej att till sommarlovet ska jag va vig som fan, ska se om den lovningen håller denna gång, haha :D


jättevig *not*


hårbollin <3

Nora's

Rockabilly - You either love it, or you're wrong

RSS 2.0