5 dagar kvar

5/15 dagar jobb kvar före TVÅ dagar ledigt! Idag har jag jobbat i hamnen morgon & kväll och där emellan varit till fammos och mommos på morsdagskaffe. Hela förra veckan jobbade jag. Jag hann vara till stallet en gång och på gymmet (före kvällstur) tre gånger. Bara för att kunna säga att jag inte BARA jobbar, haha. Nu måste jag faktist säga att jobbet börjar kännas jobbigt. Men kanske det nollas efter nästa helgs kryssning.
 
Igår efter jobbet (kl 9 på morgonen dvs) var jag och Emma på morgonmål till Vaakuna och sedan gjorde jag ett genombrott, för första gången sedan jag började gå på gym, 12 år sedan kanske, har jag köpt GYMSKOR. På hela min skoltid, 12 år, har jag en gång, ett år i högstadie haft inneskor och det var pga att jag spelade innebandy i SB Vaasa. Så detta är verkligen stort.
 
Nadina & Lennu, i nästa sekund vänd nadina rumpan mot Lennu å sparkade, men missade som tur :p

Finns det något annat att göra än jobba?

Jobb, Jobb, Jobb, Vappen, Krapula, Jobb. Tadaa! Där sammanfattade jag mina dagar sen påsk. Dagen då Tesses öppnade så var vi såklart dit på middag. Sen var vi igen dit på 1:a Maj. På vappen var vi först hos Nicke & Marres och sedan for vi till Norrvalla. På 1:a Maj kom mamma och pappa och hämtade mej från Vörå till stan för att se på jänkarparaden, så snälla föräldrar har jag! :)
Jag har varit till stallet några gånger sen påsk, lite hemma, lite till subway, lite mera vid hamnen och mycket på Biltema. Känns som att jag för första gången på ett år har för mycket att göra. Idag upptäckte jag att förhandsuppgifterna till urvalsprovet har kommit på nätet. Har jag börjat läsa? Nej. Lite på 100 sidor på finska, samma på svenska och 96 sidor på engelska. Det löste jag med att idag klockan 6 på morgonen boka en kryssning med Viking Grace! Bokade även Spa och Buffé. Bokade resan till min första lediga helg på 6 veckor, så jag är verkligen värt det.
 
Så ser jag ut nuförtiden..
 
 

Nora's

Rockabilly - You either love it, or you're wrong

RSS 2.0